De ce mirrorless woman?

Stiam de mult timp ca aveam nevoie de un site unde sa imi structurez toate lucrarile dar nu m-am apucat niciodata serios de treaba pentru ca nu reuseam sa trec de primul pas - sa gasesc un nume de domeniu care sa mi se potriveasca. Ma urmarea de mult Mirrorless Woman dar facand un mic sondaj intre prieteni, mi s-a spus ca denumirea induce ideea ca ceva lipseste si as porni cu un handicap din start.

Incercand sa gasesc altceva, pe ideea ca nu conteaza asa mult domeniul, ma intorceam mereu la femeia fara oglinda si stateam in loc cu site-ul.

De ce fara oglinda? Pentru ca de fapt am un aparat foto mirrorless si de aici a pornit totul. Dar ... mai era si ideea ca simteam ca fac atatea lucruri frumoase si pline de emotie (pictura, fotografie, cautarea sinelui, descoperirile si revelatiile despre simplitatea frumoasa si la indemana a naturii, a oamenilor) ca practic nu simteam sa mai am nevoie de o oglinda propriu-zisa. Venea totul din interior, ma simteam ''frumoasa'' din pricina asta, desi rar ma uitam in oglinda.

In vara lui 2019 am reusit sa sparg oglinda care imi oferea rarele ocazii sa imi descopar fizic chipul (cele din baie nu se pun pentru ca te uiti pe fuga in ele... nu e relevant). Daca ar fi sa cred in superstitii, ar insemna ca sunt practic in primul an din cei 7 de ghinion. Dar nu cred. E drept ca de atunci ne-au lovit brusc cateva mari ghinioane. Le-am luat ca pe niste momente de resetare, de invatare de minte si de pornire in alte cautari si descoperiri.

Fara nici o legatura, m-am hotarat si la numele site-ului si am reusit sa il finalizez.


Iaaaar... de curand mi-am luat oglinda. Si pentru ca pandemia ne tine in casa, am inceput sa ma caut mai mult in oglinda.


81 views0 comments

Recent Posts

See All