Artistul entuziast

Mihaela Tasulea - pictor si fotograf, in continua devenire.

Drumul meu ca artist a fost cel putin ciudat. Arta a fost in primii 30 de ani ai mei ca o flacara mocnind, ceva ce simteam inauntrul meu dar nu reuseam sa concretizez datorita altor prioritati de viata pe care societatea de la vremea respectiva ne invatase sa le avem.

La 30 de ani, pasionata de pictura, m-am inscris la cursurile sustinute de pictorul Constantin Sultana si am pictat pentru prima oara mai serios in culori. De atunci am pictat aproape obsesiv.

Pasiunea pentru fotografie a venit mai tarziu... prin anul 2006 cand am inceput sa calatoresc. Am inceput sa fotografiez foarte mult, fotografia fiind un instrument de observare mai atenta a locurilor prin care calatoream. 

In anul 2016, am facut o schimbare radicala si am plecat din corporatia in care lucram de 10 ani. Am inceput in acelasi an un curs de fotografie la RGB Photography unde l-am avut ca lector pe Razvan Bulus. 

In paralel desenam si pictam in atelierul pictoritei Vali Irina Ciobanu.

 

Expozitii:

Aprilie 2011 – expozitie de pictura la atelierul de creatie Sultana

Septembrie 2015 – expozitie de pictura la Galeria Elite Profi Art

Februarie 2017 – expozitie personala de pictura (critic de arta Marius Tita)

2017-2019 – numeroase expozitii de fotografie organizate de grupul Back to White and Black constituit de RGB Photography

2019 - expozitie personala de pictura si fotografie alb-negru ''Revelatia Griurilor''

Premii si nominalizari:

Octombrie 2019 - premiul I la sectiunea portofoliu in cadrul concursului ''Portret de Bucuresti'' organizat sub indrumarea lui Vlad Eftenie